Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd Fabrieksreis

China Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd certificaten
China Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Tianshengroep bezit drie vervaardigingsbasissen die in de provincie van Shanghai en Zhejiang-in China worden gevestigd.

   

  Het Koperco. van Zhejiangtianshen, Ltd dat in 1998 wordt opgericht, en dat in Tiantai-de Industriepark wordt gevestigd, met een gebied van 66.600 m2 dat 50000m2 van gemoderniseerde installatie omvat. Door productieprocessen zoals de inductieoven van de machtsfrequentie, middelgrote frequentieoven, horizontaal ononderbroken afgietsel, semi-continuous afgietsel, uitdrijving, enz. toe te passen produceren wij de messings (brons) baren van uitstekende kwaliteit, milieuvriendelijke loodvrije messings (brons) baren, messings (brons) staven enz., die in de sanitaire warenindustrie worden gebruikt. Zijn jaarlijkse productiecapaciteit bereikt 30.000 ton. Met de ontwikkeling van jaren, is het bedrijf strategische samenwerkingsleveranciers voor internationale en binnenlandse sanitaire waren, kleppen, watermeters en ander de industrie bekend merk geworden.

   

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd fabriek productielijn 0

   

  Co. van de Legeringsmaterialen van Zhejiangzhonghan, Ltd dat in 2002 wordt opgericht, gespecialiseerd in de vervaardiging van diverse messing en bronsafgietsels voor klep, watermeter, lager, de elektrische industrieën. Uitgerust met geavanceerd volledig proces met inbegrip van de Ernstafgietsel van Italië IMR, kan het automatische het zandafgietsel van Japan, heet smeedstuk, het bedrijf aan van het provid diverse messing en brons producten met een jaarlijkse output van 5000 Ton in klep, watermeter, de sanitaire montageindustrie. om de productkwaliteit en de procesefficiency countinusely te verbeteren, houdt het bedrijf investerend in nauwkeurig materiaal van CNC, draaibank, overdracht van Japan, Taiwan en Korea. Zhonghan is over de hele wereld een belangrijke strategische OEM partner aan vele beroemde gemerkte bedrijven voor kleppen en watermeters geworden.

   

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd fabriek productielijn 1

   

  Co. van de het Kopergroep van Shanghai Tianshen, Ltd wordt gevestigd in Songjiang-district met een workshop en het pakhuis van 8000 m2; Het is uitgerust met kostbare spliting machine 4 (1600mm/600mm/450mm/305mm) om diverse van het het Tinfosfor van het Kopermessing het bronsstroken met verschillende breedte en dikte in Auto, Militair, Elektronika, Elektrisch, Te behandelen bouwnijverheid enz.,

   

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd fabriek productielijn 2

  Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  De Tianshengroep is goed uitgerust met moderne apparaten en professioneel personeel om de volledige dienst van OEM en ODM producten te verlenen. Door goedkeuring van veelvoudige manieren van productieproces van ernstafgietsel, zand het gieten aan heet smeedstuk, kan Tianshen aan diverse behoeften en eisen ten aanzien van producten voldoen. Ook, met het uitvoerige vervaardigingsproces van grondstof aan gebeëindigde delen, Tianshenis toegewijd aan gehele procesbeheersing en voortdurende verbeteringen.

   

   

   

 • R & D

  De Tianshengroep heeft opstelling een team van de technologietechniek om de R&D-capaciteiten te ontwikkelen. Zich baseert op de talenten, en voordeel van marktmiddelen, heeft het bedrijf nationale octrooien voor het ontwikkelen van de „milieuvriendelijke loodvrije Klasse A van koperbaren voor sanitaire waren“ en „koperbaren voor ernstafgietsel en zijn het gieten proces“ verkregen. De nieuwe baren worden wijd gebruikt in de waterindustrieën die zich bij water het purifing concentreren.

   

  Bovendien, het ingenieursteam is professioneel om voltooide delen voor diverse kleppen en watermeters te ontwerpen en te ontwikkelen die op de eisen van cliënten worden gebaseerd.

Contactgegevens
Shanghai Tianshen Copper Group Co.Ltd

Tel.: 86-21-63522470-110

Fax: 86-21-63521617

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)